OP system a/s
Velkomen till OP System!
en del af op gruppen
Danish English Finnish French German Swedish
Trods vejrmæssige udfordringer var Have & Landskab 20017 været en stor succes for OP System takket være den nye Eva 2000 sorterer.

Den danske sommer har stået i regnvejrets tegn, og årets Have & Landskab var ingen undtagelse. Men trods de store mængder nedbør, især på messens første dag, var der stor aktivitet på OP Systems stand.

- Vi har haft rigtig mange besøgende, som ville se nærmere på vores nye Eva 2000 sorterer, som vi nåede at få hjem lige op til messen. Vi er rigtig glade for den store interesse som maskinen har fået på så kort tid, og vi sætter stor pris på de besøgendes opmærksomhed og spørgelyst. Det er tydeligt, at det er professionelle fagfolk, som kommer på messen, og de ved godt, hvad der fungerer. De har givet os rigtig mange positive tilbagemeldinger, og dem er vi meget glade for, siger Morten Christensen, adm. direktør i OP System.

Den nye sorterer henvender sig til en bred vifte af kundegrupper inden for både entreprenørsegmentet samt den grønne branche. Det har især været mange kommuner samt anlægsgartnere og kirkegårdspersonale, som har flokkedes om maskinen på HL´17, og de er blandt andet blevet imponeret over den høje standard, som Eva 2000 besidder.

- Det er en maskine, som er bygget til at være så effektiv og vedligeholdelsesvenlig som muligt. Den er både let at håndtere, let at manøvrere og let af betjene, siger Morten Christensen.

Den moderne sorterer er allerede blevet omtalt positivt i flere fagmedier, og skulle man selv have interesse i den nye maskine, men ikke havde mulighed for at besøge OP System på HL´17, så skal man ikke fortvivle. I de kommende uger vil Eva 2000 tage på demotur rundt i landet.

Datoer og steder for demoturen vil blive meldt ud på OP Systems hjemmeside snarest.